Wyniki konkursu

W dniu 12 czerwca 2018r. odbył się w ZSZiO w Kartuzach finał IX Powiatowego Konkursu ABC MŁODEGO EKONOMISTY zorganizowany przez Stowarzyszenie dla Rozwoju Edukacji przy ZSZiO w Kartuzach. W finale tego konkursu uczestniczyli uczniowie, którzy zakwalifikowali się w wyniku szkolnych eliminacji. W rezultacie uczestniczyło 83 uczniów z 15 szkół podstawowych i gimnazjalnych powiatu kartuskiego tj. z: Kamienicy Szlacheckiej, Gimnazjum 2 z Kartuz, z Klukowej Huty, Szopy, Miechucina, Pomieczyna, Kiełpina, Sulęczyna, Banina, Sierakowic, Mściszewic, Żukowa Kamienicy Królewskiej, Katolickiej SP w Kartuzach oraz SP nr 2 z Kartuz.

Warning: Illegal string offset 'active' in /var/www/vhosts/stowarzyszenieedukacja.boo.pl/httpdocs/witamy/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /var/www/vhosts/stowarzyszenieedukacja.boo.pl/httpdocs/witamy/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strona 1 z 2