Andrzejkowa Gwiazdka z Sercem

Strona główna Zrealizowane projekty 2015 Andrzejkowa Gwiazdka z Sercem

Andrzejkowa Gwiazdka z Sercem

Stowarzyszenie dla Rozwoju Edukacji przy ZSZiO w Kartuzach 22 listopada 2014 roku zorganizowało w Gościńcu Kaszubskim akcję charytatywną „Andrzejkowa Gwiazdka z Sercem” na rzecz potrzebującej młodzieży ZSZiO w Kartuzach.

W sobotni wieczór spotkali się lokalni przedsiębiorcy, rodzice uczniów, nauczyciele i absolwenci ZSZiO w Kartuzach po to, aby pomóc innym.

W czasie spotkania licytowano oryginalną koszulkę reprezentacji Polski w piłkę nożną z podpisem pana prezesa Zbigniewa Bońka, wejściówki jako publiczność na półfinał programu The Voice of Poland, produkty firmy Orlen Oil, piłkę siatkową z podpisami zawodników, w tym mistrza świata Mateusza Miki, własnoręcznie robione produkty świąteczne przekazane przez młodzież ZSZiO w Kartuzach oraz darowizny przekazane przez lokalnych przedsiębiorców.

Podczas spotkania odbył się koncert szkolnego zespołu z ZSZiO w Kartuzach pod opieką pań D. Kostrzewa i A. Lipkowskiej. Do tańca przygrywał zespół Dido oraz miłą niespodziankę przygotowała orkiestra ze Mściszewic.

Serdeczne podziękowania za wsparcie tej akcji charytatywnej składamy PZPN, przedsiębiorstwu Orlen Oil, pani Koordynator Publiczności do programu "The Voice of Poland", darczyńcom i licytującym: państwu Sylwii i Czesławowi Birr, Genowefie i Kazimierzowi Mejer, Dorocie i Tomaszowi Zielke, Beacie i Andrzejowi Młyńskim, Jolancie i Zbigniewowi Zaborowskim, Monice i Arkadiuszowi Ziemann, Hannie i Dariuszowi Riegel, Danucie i Pawłowi Ziemann, Danucie i Ireneuszowi Młyńskim, Grażynie i Adamowi Czerwionka, Katarzynie i Mirosławowi Młyńskim, Joannie i Zbigniewowi Cierockim, Jolancie i Tomaszowi Wnuk, Dorocie i Mirosławowi Byczkowskim, Marioli i Mieczysławowi Gołuńskim, panu Tomaszowi Frankowskiemu, Krzyś Jacek, Wacławowi Zając, Robertowi Adamowskiemu, Adamowi Stencel, paniom Magdalenie Elgert, Halinie Kleba, Janinie Wrotnickiej, Marii Piwowarskiej, Dorocie Czaja, Dorocie Stencel, przedsiębiorstwom: GS Żukowo, Miład z Żukowa, Italian Fashion, restauracji Gościniec Kaszubski.

Gorące podziękowania dla wszystkich tych, którzy zaszczycili nas swoją obecnością w czasie tej akcji charytatywnej.