Obóz w Krynicy Morskiej

W dniach 22-24.06.2014 uczniowie z różnych klas naszej szkoły wzięli udział w obozie edukacyjno-wypoczynkowym w Krynicy Morskiej w ramach projektu „Dobry Start Drogą do Kariery” realizowanego przez Stowarzyszenie dla Rozwoju Edukacji przy naszej szkole. W czasie pobytu młodzież pod okiem pań I. Cyrockiej i L. Zaborowskiej z entuzjazmem uczestniczyła w różnych zabawach, grach i zajęciach z przedsiębiorczości.

Dobry Start Drogą do Kariery

W ramach projektu „Dobry Start Drogą do Kariery” odbyły się szkolenia z matematyki dla uczniów klas maturalnych oraz konkurs pod hasłem „Matematyka moim hobby” . W konkursie tym i w szkoleniach uczestniczyło 68 uczniów.

Konkurs "Finanse w matematyce"

Warning: Illegal string offset 'active' in /var/www/vhosts/stowarzyszenieedukacja.boo.pl/httpdocs/witamy/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /var/www/vhosts/stowarzyszenieedukacja.boo.pl/httpdocs/witamy/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strona 1 z 2